Snelle opmerking van mensen: ijs make-up gemengde dubbele combinatie verwelkomt de opening van de deur, de jeugdsymfonie is in volle gang

Snelle opmerking van mensen: ijs make-up gemengde dubbele combinatie verwelkomt de opening van de deur, de jeugdsymfonie is in volle gang

Op de avond van 2 februari versloeg China’s gemengde dubbele curling combinatie zhi en fan suyuan de combinatie van de Zwitserse Peli / Rios met 7-6 score, dit voor de nieuwe combinatie van het eerste uiterlijk van de wereldwedstrijd in China Winter Olympics "open de deur". De nieuwe combinatie hard-aanbidding, beroven, hardcore.

Vanwege de langste cyclus van de curling, duurt het 19 dagen, dus het eerste spel begint vóór de openingsceremonie.

De curling gemengde dubbele combinatie neemt de zware verantwoordelijkheid van de Chinese delegatie aan en de eerste strijd is dat het laatste Olympics Runner-Up Switzerland-team, dat kan worden omschreven als stressvol, zodat de twee atleten samenwerken met stilzwijgend en stabiel.

De eerste helft van het Chinese team heeft uiteindelijk een "stelen" in de volgende helft van de andere partij georganiseerd, en de tweede helft bleef de situatie stabiel. In het achtste spel greep hij de andere fout om te voorkomen dat de anti-ultra-score te voorkomen , dus het spel naar het kantoor van de overtime slepen.

In het kantoor van de overtime, Ling Zhi’s laatste giechelaar in het spel, de sleutel dubbele vliegt, raakte Fan Suyuan eindelijk de gele draak en won het spel in één klap.

In het geval van het openen van de deur, hebben de twee spelers het momentum onderzocht en een uitstekende tactische niveaus onderzocht.

Jonge kracht is een dunne kuil en een nieuwe line-up cre?ert meer kansen.

De eerste overwinning kijkt, de fan Suyuan is respectievelijk 27 en 25, en de Olympische Winterspelen is de eerste combinatie van de wereldwedstrijd, en er zijn 10 mensen in het gehele ijs veroorzakende team. Er zijn 10 mensen om deel te nemen aan de Olympische Spelen Voor de eerste keer. De gemiddelde leeftijd is ook slechts 27 jaar oud, en het kan in deze winter zo scherp jong worden beschreven. Hoe meer je een jonge line-up hebt, hoe meer je de kracht van de sterke vijand wilt spelen is niet bang, hoewel er een inclimer-nadeel is, maar ook de kans van de tegenstander grijp om het onvoldoende begrip van jezelf te begrijpen, je denkwijze vast te stellen.

Gedurende de wedstrijd van Ling Zhi en Fan Su, kunnen de twee de armen na het zesde Bureau stichten, blijven op hoog niveau, de sleutel tot het winnen is de sleutel tot het winnen, geloven dat het niet ongemakkelijk is, niet in paniek, niet arrogant, niet in paniek Word ook het hele Chinese Ice Force-team. Achtergrondkleur. De curling heeft altijd de titel "ijsschaken" gehad en de veldtest is een uitgebreid vermogen van atleten, samenwerking, fysieke kracht, enz. Het is vanzelfsprekend. China’s Ice Can Team heeft de afgelopen jaren ook goede resultaten behaald en de damesijscarters hebben de wereldkampioenschappen in 2019 gewonnen, wat de curling-concurrentie maakt in de focus van het Chinese volk. Omdat de gemengde dubbele combinatie de winter Olympische Spelen van het Chinese team wint, zullen we meer naar verwachting de jeugdsymfonie zingen, de beste cijfer aan de deur vernieuwen, bloeien op ijs.