Xi Jinping ontmoette Kazachstan’s eerste president Nazar Bayev

Xi Jinping ontmoette Kazachstan’s eerste president Nazar Bayev

Op 28 april 2019 ontmoette president Xi Jinping Kazachstan’s eerste president Nazar Bayev in de Grote Zaal van de mensen.

Xi Jinping benadrukte dat de heer Nazal Bayev Kazachstan’s hoofd van de staat en de nationale leiders is. Het heeft onsterfelijke inspanningen gevestigd op de staat Onafhankelijkheid en ontwikkeling van Kazachstan, voor de Kazachstan Nation, spreek, het deksel en de alomvattende strategische partner van China de instelling en de ontwikkeling van de relatie historische bijdragen gedaan en we evalueren dit. In 27 jaar heeft Zhongha-relaties historische test gevolgd en krachtige vitaliteit vertonen. China ondersteunt stevig aan Kazachstan-onafhankelijkheid, soevereiniteit, territoriale integriteit, sociale stabiliteit en economische ontwikkeling.

Xi Jinping benadrukte dat Zhongha een "One Way" -leider is. De twee partijen zullen aanhoudende inspanningen leveren, verdiepen de docking van de ontwikkelingsstrategie en implementeren een nieuw economisch beleid van "Guangming Road" nieuw economisch beleidsdocking-samenwerkingsplan. Het is noodzakelijk om de handel en investeringen te bevorderen, gestaag de samenwerking van de productiecapaciteit te bevorderen en de interoperabiliteitsconstructie te versterken. We moeten nauwlettend menselijke communicatie communiceren, lokale samenwerking uitbreiden en de veiligheidssamenwerking verbeteren, blijven samenwerken in internationale zaken. Ik kijk er naar uit om nauwe werkrelaties en vriendschap met president Toykayev te vestigen en gezamenlijk de nieuwe vooruitgang in China te bevorderen. Nazal Bayev zei: Dit is mijn goede vriend met mijn, en de oude vriend XI Jinping, voorzitter van de voorzitter, ik zal altijd deze diepe vriendschap verzamelen. Geweldig China is een zeer betrouwbare partner van Kazachstan. Ik feliciteer oprecht de 70-jarig jubileum van de oprichting van de Volksrepubliek China, geen enkel land in de wereld bereikt zo enorme prestaties in zo’n korte periode. De ontwikkeling van China, de verantwoordelijkheid van China is significant voor de wereld en alle menselijke betekenis. Nadat ik ben ontladen, blijft de binnen- en buitenkant van de Kazachstan continu gestabiliseerd en blijft het Harfire zich stevig inzetten voor de voortdurende ontwikkeling van het uitgebreide strategische partnerschap in Hazhong.

Gefeliciteerd met de Chinezen hield met succes de 2e "One Riem All Road" International Cooperation Summit Forum. De "Bright Road" -initiatief van Kazachstan is een belangrijk onderdeel geworden van "al de manier" samenwerking.

Haquan is bereid om samen te werken met de Chinezen om het kader "One Riem All Road" te verdiepen.

Harfang ondersteunt de belangrijke vermogging van China in International Affairs en ondersteunt de gezamenlijke aanval "Drie Power". Ding XuExiang, Yang Jiechi, Wang Yi, hij heeft deelgenomen aan de vergadering.