Waar is de technische moeilijkheid van Russia’s "Zircon" -raketten?

Waar is de technische moeilijkheid van Russia’s "Zircon" -raketten?

  Productie: Populaire China Military Science and Technology Frontier Author: Weng Zongbo Planning: Jinhe Productie: GuangmingNet Technology Netizen Vraag: Waar is de technische moeilijkheid van Russia’s "Zircon" -raketten? De raket "Zircon" komt in 2018 in de horizon van mensen, volgens het Russische leger dat dit wapen wordt genoemd, in de massaproductie in 2021.

In het huidige perspectief is de raket "Zirkon" echter niet bekend.

Figuur: Russisch "Zircon" Missile Concept Diagram "Zirkoon" Raket is een anti-ship raket, Rusland heeft een plan om het uit te rusten op de vijfde generatie Haski nucleaire onderzee?r van Rusland, dus "zirkoon" raket had de capaciteit moeten verlaten.

De raket "Zirkoon" is echter echt waardig, het is absoluut niet de ondergedompelde technologie, maar de vluchtsnelheid.

Volgens het Russische leger is de raket "Zircon" ook een superhoge snelheidscruise raket. De maximale vluchtsnelheid kan 8 Mach bereiken, dat is 9800 km / h na conversie.

Veel mensen vermoeden ook of Rusland het vermogen heeft om dergelijke snelle raketten te ontwikkelen. Het is bekend dat de ontwikkelde Russische uitrusting van de korte boord in communicatie, controle, begeleiding, enz. In verband met het functionele systeem van elektronische apparaten is.

Als de ultra-high sound cruise raket, als het echt aan het ontwikkelen is, moet het een zeer nauwkeurige communicatie-, controle- en geleidingssysteem hebben als basis. Anders, als de elektronische apparatuur niet genoeg is, zelfs als de fout zo lang is als de fout een beetje is, zal de ultra-high sound cruise raket ook veel van het doelwit hebben. Dit is de reden waarom de Verenigde Staten niet snel zijn waarom de doorbraak van de technologie in dit gebied is. Figuur: Rusland’s zware "graniet" anti-ship raket zei dat de "zircon" Missile-technologie moeilijk is, en dan komt de raket ondergedompelde technologie eraan.

De Missile Leret-technologie kan onderscheid maken tussen droge emissies en natte emissie, afhankelijk van de emissiemodus, waarin de droge emissies onderscheid maken tussen vermogen en geen stroom. Het verschil tussen droge emissie en natte emissie is dat de natte emissie de ondergedompelde manier is die we ons hadden voorgesteld, de raket wordt uitgezonden uit de onderzee?r in het water, het dragen van het water, dat naar het doelwit vliegt, dat onder water wordt ontstoken.

Droogtransmissie is dat de raket op de onderwaterdrager van de onderzee?r in het water vertrouwt, het wateroppervlak bereikt, vervolgens ontkoppeld van de secundaire lancering van de drager, die naar het doelwit vliegt, het is in het wateroppervlak of het oppervlak of meer.

Onder hen is er geen stroom in het wateroppervlak en er is een vermogensmethode om boven het oppervlak te ontsteken.

Tegenwoordig is er meer nuttig gebruik van langdurig gebruik.

TULI: duidelijk wordt gezien dat de secundaire lancering van droog gelanceerde teleconmap is gekozen uit de selectie van droge lancering. De belangrijkste reden is dat het lichaam niet hetzelfde is als onderwaterzeilen en op de watervlucht.

Zeilen onder het water, om de pop-up te stabiliseren, moet de kernkop rond zijn, net als de torpedo; in het water, om de snelheid te verbeteren, moet de kernpunt een puntig zijn, net als de schaal.

Daarom is zelfs als het een natte emissie is, wordt de ondergedompelde gids ook ingetrokken door de schaal na het water terug te trekken. Omdat er een aanpassingsproces is, is de natuurlijke droge lancering praktischer. Het kan complexe tekstwater van onderwater naar het water vermijden, zodat de raket op het water wordt ontstoken, de nauwkeurigheid verbeteren, en het is ook gemakkelijk te implementeren.

Omdat de raket "Zircon" een supersnelheidsbestuurraket is, is het zeer waarschijnlijk dat de emissiemethode droog is. Natuurlijk is de technische problemen de technologie dat als de raket "Zirkoon" nog steeds de snelheid van ultrahoge toonhoogte van de secundaire emissie van de vervoerder kan bereiken.图 注: De ronde kop van de torpedo is meer geschikt voor waterzeil-experts: Weng Zongbo, militaire experts, voornamelijk bezig met binnenlandse en buitenlandse high-tech apparatuur, alle soldaten, hoofdgevecht uitrusting, gewrichtsbedrijfsstrategie-tactieken, enz. "China National Defense News" "wapens" magazine en andere militaire kranten en tijdschriften hebben meer dan 200 artikelen gepubliceerd en individuen hebben een werk van drie klasse.