Versnel de "Digital Nujiang" -constructie om het niveau van informatie te verbeteren

Versnel de "Digital Nujiang" -constructie om het niveau van informatie te verbeteren

Om te verdiepen in het belangrijke denken van de algemene secretaris van internet, generaal Secretary, General Secretary, versnellen de bouw van "Digital Nujiang", de Prefectuur van Yunnan, Nujiang Prefecture, meer, Multi-Management, actief de algehele situatie in de informatie , serieus de massa’s verhogen en zich gelukkig voelen. Op basis van strikte implementatie van de "People Republic of China Network Safety Law" de informatiebeveiligingsniveaubeschermingsbeheersingsmaatregelen "" Het 14e vijfjarenplan "Industrial and Information Technology Development Plan" biedt een goede netwerkomgeving voor het Economisch en Sociaal ontwikkeling van de hele staat.

In de eerste helft van 2021 werden 93 5G-basisstations gebouwd in Nujiang-staat, 144 4G-basisstations, opgehoopte 5G-netwerkbouwinvestering van 17,68 miljoen yuan, 4G-netwerkbouwinvestering van 15,42 miljoen yuan. Tot nu toe heeft Nujiang-staat 270 5G-basisstations gebouwd, met een totale lengte van 60.981 leer, dat een goed bureau is voor de Nujiang "nieuwe infrastructuur". Solliciteerde de werking "One Mobile Telefoon to Do", als een belangrijke starter van "Discovery" "Internet + Government Service", accumuleren 64571 keer, en overleeft ongeveer 670.000 mensen. Promoten "Pocket Office, Fingertid Office" en voer het platform in in 161 goedkeuringsafdelingen en 5135 service-aangelegenheden. De 4366 artikelen worden in de eerste helft van het jaar geaccepteerd.

Verken de online servicedienst, april van dit jaar "Zhuhai Hengqin – Nujiang" Cross-Provincial All-in-one Self-Service Terminal Officieel geopend, met succes gerealiseerd 112 zaken op de twee plaatsen, erg handig voor de massa’s, digitale governance-vermogen. Verbeter de "One Mobile Phone Tour Yunnan" Nujiang-sectie, blijf de toepassing van Smart Scènes verbeteren, online, 9 schilderachtige visitekaartjes, 25 boetiekroutes, 101 hotels, 2 eerlijk selecteren ondernemingen, 2 wijsheid parkeren en 448 zitplaatsen toilet en andere Informatie, open 4 schilderachtige plekken in de eerste baai van Nujiang.

Ingebouwd in de eerste toeristische plek in Nujiang State (Dragon River Scenic Area), voltooide het Smart Management System Reservation Platform, aanvankelijk de Smart Transformatie van Xiaobushang Service Area.

Actief bevorderen van het gebruik van "een mobiele telefoon om te betalen voor de lage garantie", en de cumulatieve lijn moet 266 kansen betalen.

Volgens de "One Foto van een Web", voltooit u de Nujiangzhou River (Lake) langdurig informatiebeheerplatform, en de Jiangzhou-rivier patrouilleert de constructie van de App Construction Mobile Phone. Via het toerisme "Internet +", wordt het informatiebeheer continu verbeterd en wordt het aantal openbare diensten in de Nujiang-staat voortdurend verbeterd.

Vervolgens zal Nujiang-staat de basisondersteuning "nieuwe infrastructuur" blijven versnellen en streven naar het cultiveren van digitale economische nieuwe beweegbaarheid, innoveert om een ??regeringsinformatiebeheersysteem te cre?ren en het niveau van de openbare middelen in de hele staat te verbeteren.