Wetenschappelijke samenvatting van het feest Centennial worstelen en historische ervaring

Wetenschappelijke samenvatting van het feest Centennial worstelen en historische ervaring

De belangrijkste prestaties en historische ervaring van de 100-jarige strijd van de partij, bevat diepe historische logica, theoretische logica en praktische logica, bekeken de "resolutie van de communistische partij van de communistische partij van de communistische partij van de communistische partij van de Communistische Partij van de Communistische Partij China "(hierna aangeduid als" resolutie "), geeft de wetenschap de belangrijkste prestaties en historische ervaring van de 100-jarige strijd van de partij samen.Dit is verenigd, het verenigen van de wil, verenigende acties, het verenigen van de partij, het verenigen de wil, verenigende actie, verenigd en verenigd de mensen van alle etnische groepen in het land, en streven naar het nieuwe tijdperk en het ontwikkelen van socialisme met Chinese kenmerken. heeft een grote betekenis.

"Resolutie" houdt zich vast aan dialectisch materialisme en historische materialisme-methodologie, houdt zich aan de juiste partijgeschiedenis, het grijpen van de historische trend, het samenvatten van de belangrijkste prestaties en historische ervaring van de partij in 100 jaar, en diep onthullende de historische logica van de onderwerpen van de communistische onthulling Partij van China. "Resolutie" vat de hoofdtaak samen van de hoofdtaak van het nieuwe tijdperk van het socialisme met socialistische revolutie en constructie in de nieuwe Democratische revolutie en bouwperiode, het nieuwe tijdperk van het socialisme, het nieuwe tijdperk van het socialisme, en heeft ook samengevat het nieuwe jaar. Prestaties in de Times Party en National Careers.

De belangrijkste prestaties van het harde werk van de partij vertellen ons dat door de nieuwe democratische revolutie, de socialistische revolutie en constructie, de socialistische weg om de grote verjonging van de Chinese natie te realiseren, de wet van de sociale sociale geschiedenis en de vereisten van sociale ontwikkeling in het moderne is China. De Chinese mensen en de Chinese natie streven naar nationale onafhankelijkheid, de bevrijding van de mensen en het realiseren van de nationale welvaart, en het geluk van de mensen is de eenheid van het respecteren van sociale historische ontwikkelingswetgeving en het realiseren van de fundamentele belangen van mensen, met onweerstaanbare historische noodzaak, met onweerstaanbare historische noodzaak .

De grote verjonging van de Chinese natie is het historische proces van ongewenst ingegaan, met een diepe historische logica. "Resolutie" houdt zich aan aan marxistische wereldweergave-methodologie, en de wetenschappelijke samenvatting van de belangrijkste prestaties en historische ervaring van het feest in de partij, en diep onthullende de theoretische logica van het 100-jarige succes van de Chinese Communistische Partij. De "resolutie" is volledig bevestigd door Mao Zedong dacht, Deng Xiaoping theorie, "drie vertegenwoordigt", en de belangrijkste theoretische bijdrage van wetenschappelijk ontwikkelingsconcept, gespecialiseerd in het socialistische denken aan Chinese kenmerken in het nieuwe tijdperk van XI Jinping. Kameraad Xi Jinping voerde een diep denken en wetenschappelijk oordeel uit over een reeks grote theorie?n en praktische kwesties met betrekking tot de ontwikkeling van het nieuwe tijdperk van de partij en de nationale ondernemingen. In het nieuwe tijdperk, wat voor soort socialisme, hoe te bestaan ??en te ontwikkelen en te ontwikkelen Socialisme met Chinese kenmerken, wat voor soort socialistische modernisering van socialistische modernisering, hoe een socialistische modernisering te bouwen, wat voor soort langdurige heersende marxistische politieke partijen, hoe een langdurige heersende marxistische partij, enz. De nieuwe ideologische strategie van de Idee is de belangrijkste oprichter van het Chinese karakteristieke socialistische denken.

XI Jinping’s New Era Chinese karakteristieke socialistische denken is het hedendaagse Marxisme van China, het 21e eeuwse marxisme, is de essentie van het tijdperk van de Chinese cultuur en de Chinese Geest, en realiseert de nieuwe sprong in China’s nieuwe China. Op basis van de "acht duidelijke" rapporten van het 19e nationale congres van de partij, wordt de "Ten Clear" verder samengevat in het kerngehalte van het socialistische denken van XI Jinping aan Chinese kenmerken.

Dit is het hoogtepunt van hoogtepunten en belangrijke bijdragen van "resolutie", die grote theorie?n en praktische betekenis hebben.

"Resolutie" houdt zich aan de eenheid van theorie en praktijk, en dringt aan op het respecteren van historische regelmatigheid en het spelen van historische initiatieven, de wetenschappelijke samenvatting van het harde werk en de historische ervaring van het feest en diep onthullend de praktische logica van de Chinese Communistische Partij.

Van het hechten aan het leiderschap van het Partij, hecht zich aan de eerste, hecht aan theoretische innovatie, hecht aan onafhankelijkheid, hecht aan de weg van China, hecht aan de wereld, dring erop aan pioniers en innovatie, dring erop aan Dare om te worstelen, te hechten aan de verenigde voorkant, en zich houden aan de zelfrevolutie, enz. Worstelende historische ervaring samenvatten samenvattende samenvatting.

Deze "tien persistentie" is erg zwaar, heel kostbaar, heel belangrijk.

Ze zijn onze partij om aandringen op marxismegerichte begeleiding, eenheid die de Chinese mensen leidt bij het realiseren van de grote verjonging van de Chinese natie, voortdurend promoten van het marxisme China in de herhaalde interactie van de praktijk en theorie, het is de juiste Weerspiegeling van objectieve historische wetten.

Ze hebben de glorieuze geschiedenis van de 100-jarige strijd van onze partij, condenseerden onze partijgroepen en de strijd en wijsheid en wijsheid verzameld in het Chinese volk, en zelfs een enorme offer en kosten, die de geestelijke rijkdom van het feest en mensen waren. In onze partijen Doel, positie, theorie, systeem, programma- en routebeleid, het worden ons partij uniek karakter en spirituele stijl.

Ze tonen volledig het enorme historische initiatief en de creativiteit van onze partij op de grote sociale revolutie op basis van historische regelgeving, die kenmerkend praktisch, tijdperk, geleiden.

Bij de samenvatting van de belangrijkste prestaties en historische ervaring sinds het 18e nationale congres van de partij: de partij stelt de kern van XI Jinping, de kern van de partij, de kernstatus van de hele partij, stelt de leidende positie van het nieuwe tijdperk van XI Jinping vast Chinese karakteristieke socialistische denken, weerspiegelen van de all-in-party mensen die de ontwikkeling van het nieuwe tijdperk van het feest en de nationale zaken zullen wensen, en een beslissende betekenis hebben voor het bevorderen van de grote opwekkingsgeschiedenis van de Chinese natie.

Plechtig voorstellen van "twee vestiging" in de vorm van de resolutie van de partij, het is een grote samenvatting van de hardwerkende geschiedenis van de honderd jaar van de partij, vooral het 18e nationale congres van de partij, als gevolg van de mensen van het hele feest, als gevolg van de mensen. Gemeenschappelijke stem, met grote politieke betekenis, historische significantie en praktische betekenis.

Deze waardevolle historische ervaringen zijn de juiste manieren en methoden van onze partij om de grote opwekking van de Chinese natie te bereiken. Het is het mysterie van het 100-jarige succes van onze partij. Het is ook de fundamentele garantie van de partij en de nationale ondernemingen aan het nieuwe zege.

De belangrijkste prestaties en historische ervaring van de 100-jarige strijd van de partij, bevat diepgaande praktische logica. "Resolutie" is een glorieus marxistisch programma. Het zal ons incentreren om zich te verenigen rond de partij van het feest in de kern van XI Jinping, volledig implementeren van het Chinese karakteristieke socialistische denken, de "vierbewustzijn" en "twee zelfvertrouwen" en "twee onderhoud" "vergroten (De auteur is lid van het Nationaal Comité van de Chinese People’s Political Consultative Conference, de vice-president van de originele centrale feestschool).